Vasser logo

Nyheter

Her kommer nyheter relatert til Vasser AS i kortform. Tenk på det som Twitter, men på egen server og uten reklame :-)

05.07.2022

Vasser var på Rudskogen Motorsenter

Vi jobber tett med Rudskogen Motorsenter på deres nettside / nettbutikk, og ble invitert over til en kjøreopplevelse for noen uker siden for å lære mer om hva de holder på med til det daglige. Det var utrolig morro, og ga naturligvis et mye bedre innblikk i kundeerfaringen helt fra e-handel til gjennomføring av kjøreopplevelsen!

Les mer

05.05.2022

Vasser var på Lillestrømkonferansen

Vasser var på Lillestrømkonferansen 2022 nå i mai. Det var interessant og veldig inspirerende å høre på mange gode foredrag om alt fra økonomi og næringsliv til utbygging og utdanning, spesielt med tanke på hva som skjer her på Romerike og i Lillestrøm. Vi har mye kunnskap og kompetanse på Romerike som ikke kommer godt frem. Selv om vi er inne i en tid med mye usikkerhet, ser vi mange muligheter i tiden som kommer, spesielt digitalt. Vi er med på samarbeidet!

Les mer

25.03.2022

Er du forberedt på Craft CMS 4.0?

Craft CMS 4.0 (publiseringsløsning) er planlagt lansert 4. mai 2022. Vi oppsummerer her noen av endringene og grunnene til at man bør forberede seg.

Les mer

23.03.2022

Ambisiøse nykommere

Brukervennlig og god design er topprioritet for design- og teknologiselskapet Vasser på Lillestrøm.

Les mer

02.03.2022

Vasser går fra Google Analytics til Plausible

Vi har fjernet Google Analytics fra egne sider, og går videre med Plausible. Plausible er et "privacy-first" analyseverktøy, som kun samler anonymisert data, som ikke blir delt med noen andre parter. Den er også cookieløs, kodebasen er open source, og ingen data forlater servere i Europa. Dessuten er selskapet bygget på verdier vi står inne for, og 5% av deres inntekter doneres til klimaformål.

Les mer

14.02.2022

Vasser er medlem av Kunnskapsbyen Lillestrøm

Vasser er nå medlem av Kunnskapsbyen Lillestrøm. Vi ønsker med dette medlemskapet å spre vår kunnskap og synliggjøre vår satsning i området. Vi vet at vår kompetanse og innsikt er etterspurt og at det er mange som ønsker å investere i en god nettløsning. Vi tilbyr uforpliktende rådgivende møter nå i starten :-)

Les mer

08.02.2022

Gresshoppa Aktiv med ny nettløsning

I samarbeid med Designo har vi levert nye nettsider for Gresshoppa Aktiv. Dette er en B2B nettbutikk med integrasjon mot 24Sevenoffice, laget i Craft CMS / Commerce.

Les mer

06.01.2022

Vasser AS er nå offisiell Craft CMS Partner

Vi er blitt offisiell Craft CMS Partner. Har du spørsmål rundt Craft som publiseringsløsning eller skal over fra en annen publiseringsløsning, som for eksempel Wordpress? Ta kontakt så hjelper vi deg!

Les mer

05.01.2022

Yeah! Vasser har flyttet inn i nytt kontor

Litt som må fikses men utsikten er på plass. Vasser AS sin nye adresse er nå Kanalveien 18 (8 etasje i Portalen i Lillestrøm). Velkommen :-)

Les mer

21.12.2021

En oppsummering av året 2021 hos Vasser

2021 har vært et spennende år for oss! Vi har fått lov til å samarbeide med mange dyktige mennesker og fått være med på kjempespennende prosjekter!

Les mer

25.11.2021

Nytt lesestoff på kontoret

I dag fikk vi inn bøkene «Kjernemodellen», «Writing for designers» og «Cultivating content design». Gleder oss til å ta fatt på disse :-)

Les mer

08.11.2021

Oppdatert profil og nettside

Endelig har vi klart å ta oss tid til en liten finpuss av vår egen nettside. Håper dere liker den! :-)

Les mer

05.11.2021

Stolt samarbeidspartner med Casper Ruud

Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med Casper Ruud, og resultatene han viser på tennisbanen om dagen! Vi gleder oss til ATP-finalen i vinter. Gratulerer med kvalifikasjonen!

Les mer

29.10.2021

LPO er nå over på Craft CMS

I dag gikk LPO Arkitekter live med sin nye publiseringsløsning. Denne gjør det enklere å administrere innhold og oppdatere artikler på siden. Hele prosessen med overgang fra gammel til ny løsning er blitt prosjektert og gjennomført av Vasser.

Les mer

29.10.2021

Fotoshoot med Rasmus Kongsøre

Denne uka hadde vi fotoshoot med Rasmus Kongsøre! Utrolig dyktig fotograf, og vi gleder oss til å se resultatet!

Les mer

07.09.2021

Ny nettbutikk ute for det norske skomerket Kastel

I dag lanseres kastelshoes.com i ny drakt. Vi har over lengre tid jobbet tett med Kastel i videreutvikling av deres nettbutikk. Dette har endt i en ny Shopify-mal som er designet fra bunn og opp av oss. Siden er oversatt til norsk og henvender seg tydeligere til det norske markedet. Følg med videre.

Les mer

30.08.2021

Intranett og salgsverktøy for Rudskogen Motorsport

Vasser designer ikke bare tradisjonelle nettsider, vi ser store muligheter digitalt og skreddersyr løsninger som kan effektivisere og forenkle. For tiden jobber vi med et skreddersydd intranett- og salgsverktøy for Rudskogen Motorsport. En etterspurt løsning som blant annet vil hjelpe de å få mer oversikt og effektivisere regnskapet.

Les mer

30.07.2021

Fotoshoot med Henrik Kristoffersen på Snø

I dag har vi hatt fotoshoot med Henrik Kristoffersen på Snø. Bak kamera var Rasmus Kongsøre og Oktawian. Resultatet vil dere se senere :-)

Les mer

29.05.2021

Vi er stolt samarbeidspartner med rallyfører Andreas Mikkelsen

Vi vil fremover serve Andreas Mikkelsen digitalt og hjelpe han videre med sin nettløsning. Vi har noen tanker om videre utvikling, så følge med.

Les mer

20.05.2021

Handelshøyskolen BI samler den visuelle profilen sin digitalt

Vi har i lengre tid jobbet med å hjelpe BI i å samle den visuelle profilen på en digital platform. Løsningen er blitt designet av Vasser fra bunn og benytter Craft CMS som publiseringsløsning. Den er blitt tatt veldig godt i mot og brukes allerede aktivt internt i BI.

Les mer