Vasser logo

Nyheter

Her kommer nyheter relatert til Vasser AS i kortform. Tenk på det som Twitter, men på egen server og uten reklame :-)

25.11.2021

Nytt lesestoff på kontoret

I dag fikk vi inn bøkene «Kjernemodellen», «Writing for designers» og «Cultivating content design». Gleder oss til å ta fatt på disse :-)

Les mer

08.11.2021

Oppdatert profil og nettside

Endelig har vi klart å ta oss tid til en liten finpuss av vår egen nettside. Håper dere liker den! :-)

Les mer

05.11.2021

Stolt samarbeidspartner med Casper Ruud

Vi er veldig stolte av vårt samarbeid med Casper Ruud, og resultatene han viser på tennisbanen om dagen! Vi gleder oss til ATP-finalen i vinter. Gratulerer med kvalifikasjonen!

Les mer

29.10.2021

LPO er nå over på Craft CMS

I dag gikk LPO Arkitekter live med sin nye publiseringsløsning. Denne gjør det enklere å administrere innhold og oppdatere artikler på siden. Hele prosessen med overgang fra gammel til ny løsning er blitt prosjektert og gjennomført av Vasser.

Les mer

29.10.2021

Fotoshoot med Rasmus Kongsøre

Denne uka hadde vi fotoshoot med Rasmus Kongsøre! Utrolig dyktig fotograf, og vi gleder oss til å se resultatet!

Les mer

07.09.2021

Ny nettbutikk ute for det norske skomerket Kastel

I dag lanseres kastelshoes.com i ny drakt. Vi har over lengre tid jobbet tett med Kastel i videreutvikling av deres nettbutikk. Dette har endt i en ny Shopify-mal som er designet fra bunn og opp av oss. Siden er oversatt til norsk og henvender seg tydeligere til det norske markedet. Følg med videre.

Les mer

30.08.2021

Intranett og salgsverktøy for Rudskogen Motorsport

Vasser designer ikke bare tradisjonelle nettsider, vi ser store muligheter digitalt og skreddersyr løsninger som kan effektivisere og forenkle. For tiden jobber vi med et skreddersydd intranett- og salgsverktøy for Rudskogen Motorsport. En etterspurt løsning som blant annet vil hjelpe de å få mer oversikt og effektivisere regnskapet.

Les mer

30.07.2021

Fotoshoot med Henrik Kristoffersen på Snø

I dag har vi hatt fotoshoot med Henrik Kristoffersen på Snø. Bak kamera var Rasmus Kongsøre og Oktawian. Resultatet vil dere se senere :-)

Les mer

29.05.2021

Vi er stolt samarbeidspartner med rallyfører Andreas Mikkelsen

Vi vil fremover serve Andreas Mikkelsen digitalt og hjelpe han videre med sin nettløsning. Vi har noen tanker om videre utvikling, så følge med.

Les mer

20.05.2021

Handelshøyskolen BI samler den visuelle profilen sin digitalt

Vi har i lengre tid jobbet med å hjelpe BI i å samle den visuelle profilen på en digital platform. Løsningen er blitt designet av Vasser fra bunn og benytter Craft CMS som publiseringsløsning. Den er blitt tatt veldig godt i mot og brukes allerede aktivt internt i BI.

Les mer