Vasser logo
Eddie og Stig fra Vasser AS

Om Vasser

Vasser jobber med design og teknologi. Vi vil være en god og ansvarlig samarbeidspartner. Samtidig ønsker vi å være et godt sted å jobbe – et sted hvor nysgjerrighet og nytenkning innen design og teknologi verdsettes høyt.

Erfaring og kompetanse

Vasser ble etablert i 2020 av Stig Taftø og Eddie Dale. Vi jobber med teknologi og design for å gjøre digitale løsninger mer brukervennlige og mindre kompliserte. Vi er gode på å finne løsninger som forenkler og gjør hverdagen til brukere og redaktører bedre.

Vi har relativt lang fartstid i bransjen, og kan vise til mange prosjekter både fra våre tidligere karrierer, og nå i Vasser. Vi har spesialisert oss innenfor utvikling av nettsider og design, da spesielt innenfor skreddersydde digitale løsninger.

Vår erfaring og kompetanse hjelper oss å se helhetlig og overordnet på utfordringer og muligheter, og gir våre kunder muligheten til å få både skreddersydd design og teknologisk kompetanse uten å bruke flertalls byråer og prosjektledere.

Vasser møte sidekart
Bilde fra en brainstormingsesjon hvor sidekart blir utarbeidet

Tanker og filosofi

I Vasser vil vi være ærlige og utfordrende, men samtidig løsningsorienterte og ydmyke. Forbilder er mennesker som tørr å utfordre, som har gode argumenter og som har bevist at det er mulig å jobbe mer «menneskelig» og smart.

Vi vil skape et selskap som er bærekraftig og som tenker langsiktig. Vi jobber alltid etter å løse våre prosjekter for lengst mulig levetid.

Bærekraft handler ikke bare om miljø, det handler også om mennesker, helse og langsiktig økonomisk trygghet. Om mennesker som føler en trygghet til arbeidsplassen sin, der de blir ivaretatt og ting blir tilrettelagt for at de skal kunne gjøre en god jobb. Mennesker som trives, skaper bedre løsninger, som igjen gir bedre resultater for våre kunder.

Historien bak navnet Vasser

Ordet Vasser betyr fra gammelt av «kvass» og «skarp» og har sin opprinnelse fra holmene og skjærene i sjøen utenfor stedet Hvasser. Stedet Hvasser het tidligere Vasser, uten H.

For oss i Vasser betyr ordet mer enn «kvass» og «skarp», vi forbinder det også med en av jordens grunnelementer, vann. Navnet Vasser har også en forbindelse til det tyske ordet Wasser, som betyr nettopp «vann». Vann er tilpasningsdyktig, og en av livets viktigste ressurser som vi ikke hadde klart oss uten. Vann er flytende og dermed en stor kontrast til for eksempel skarp og kvass.

Et hav av muligheter

Med fagkunnskap og forståelse sender vi selskaper ut på internett godt rustet for å både bli sett og holde stø kurs mot neste havn. Vi utvikler løsninger som er brukervennlige og som legger tilrette for å synes for de som leter etter deg. Vasser står opp som et fyrtårn i stormen og geleider kunder og besøkende ute på havet «internett».

Stig og eddie
Gründerne av Vasser AS, Eddie Dale og Stig Taftø

Hvorfor skal jeg velge Vasser?

  • Sliter du med en gammel nettside som er vanskelig å oppdatere?
  • Er nettsiden din gått ut på dato og er mer en frustrasjon enn et verktøy?
  • Tilfredsstiller ikke nettsiden din kravene til universell utforming eller personvern?
  • Er du webredaktør, administrator eller daglig leder som ser etter et mer smidig publiseringssystem?
  • Jobber du aktiv med «SEO» og innholdsproduksjon og ser etter en god publiseringsplattform?
  • Har du en sterk visuell profil du ønsker å se bedre brukt på dine digitale kanaler?
  • Trenger du noen som kan rådgi og forklare tekniske behov og løsninger for deg på en menneskelig og forståelig måte?

Vi hjelper deg gjerne! Løsninger som er bygget på god teknologi og med godt design kan gi store fordeler. Det kan være merkevarebyggende, økonomisk fordelaktig og tidsbesparende.

Vi slår gjerne av en prat om du har spørsmål? Ta kontakt :-)

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn
Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn

Relatert

Hvilke superkrefter innehar en god designer?

Hvilke fordeler har et lite byrå?

Mindre er mer: Bærekraftig webdesign for fremtiden

Design

Craft CMS