Vasser logo
Stig og Eddie diskuterer skisser på kontoret til Vasser

Hvordan velge riktig digital leverandør for din nye nettside

Som markedssjef, daglig leder eller innkjøper av digitale tjenester er det viktig å finne den riktige leverandøren når du skal kjøpe en ny nettside til din organisasjon. Det finnes mange digitale leverandører der ute, så det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. Her er noen tips til hva du bør se etter når du velger en digital leverandør for din nye nettside.

1. Finn en digital leverandør med erfaring og som forstår verdien av godt design

Det er viktig å finne en digital leverandør som har erfaring og kompetanse med å utvikle nettsider. Det er også viktig at leverandøren vet hva godt design gir av verdi for deg. I Vasser har vi lang erfaring med å designe og utvikle nettsider for ulike bransjer og kan tilby skreddersydde løsninger tilpasset din organisasjon og dine brukere.

2. Sjekk referanser og tidligere arbeid

En god digital leverandør vil ha en portefølje av tidligere arbeid og referanser som du kan sjekke. Dette vil gi deg en ide om deres kvalitet og kompetanse.

3. Velg en digital leverandør som setter seg inn i dine mål og brukere

Det er viktig at den digitale leverandøren du velger kan tilpasse seg dine mål og brukere. Velg en leverandør som er villig til å samarbeide med deg for å finne den beste løsningen for din organisasjon. Vasser AS tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine og dine brukeres behov.

4. Velg en digital leverandør med teknisk kompetanse

En god digital leverandør vil ha teknisk kompetanse som sikrer at nettsiden din fungerer optimalt og er sikker å bruke. Vasser AS har bred teknisk kompetanse og tilbyr en rekke tjenester som kan sikre at din nettside fungerer optimalt.

5. Velg en digital leverandør som kan tilby godt samarbeid

Det er viktig å finne en digital leverandør som du kan samarbeide godt med. Velg en leverandør som er lett å kommunisere med og som kan gi deg gode råd og veiledning gjennom hele prosessen. Vasser AS er et lite designbyrå med stor kraft. Vi er fleksible og sikrer at samarbeidet er smidig og effektivt.

6. Velg en digital leverandør som tilbyr drift og forvaltning

Velg en digital leverandør som tilbyr drifts- og forvaltningsavtaler, slik at du kan være sikker på at nettsiden din vil være oppdatert og funksjonell over tid. Vasser AS tilbyr drift og forvaltning som sikrer at din nettside fungerer optimalt også etter prosjektslutt.

7. Se etter en leverandør som kan tilby andre digitale tjenester

En god digital leverandør vil kunne tilby andre digitale tjenester i tillegg til nettsideutvikling. Dette kan inkludere design, utvikling og annen relevant digital kompetanse som kan hjelpe organisasjonen din med å øke synligheten og oppnå vekst. Vasser AS tilbyr flere digitale tjenester, og kan hjelpe organisasjonen på flere områder.

Konklusjon

Når du velger en digital leverandør for din nye nettside, er det viktig å finne en leverandør som kan tilby den rette kompetansen og ekspertisen, og som kan tilpasse seg deg og dine brukere. Velg en leverandør som du kan samarbeide godt med og som kan tilby support og vedlikehold over tid.

Vasser AS har erfaring med å utvikle nettsider for ulike bransjer, og kan hjelpe deg med å utvikle en skreddersydd løsning for din organisasjon. Vi har bred teknisk kompetanse og tilbyr flere digitale tjenester som kan hjelpe organisasjonen din med å nå sine mål. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å utvikle din nye nettside.


Oppsummering

  • Velg en leverandør med erfaring og som forstå verdien av godt design.
  • Sjekk referanser og tidligere arbeid.
  • Velg en leverandør som kan tilpasse seg dine behov og brukere.
  • Velg en leverandør med teknisk kompetanse.
  • Velg en leverandør som kan tilby godt samarbeid videre.
  • Velg en leverandør som tilbyr drift- og forvaltning i ettertid.

Ønsker du å diskutere dine behov for en ny nettside med en av våre eksperter? Kontakt oss i dag for en gratis konsultasjon.

Relatert

Universell utforming (UU)

Nettside

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn
Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn