Vasser logo

Tjenester

Under er en oversikt over hvilke produkter og tjenester vi leverer i Vasser.

Craft CMS

Craft CMS

Vasser spesialiserer seg på publiseringssystemet Craft CMS når vi lager nettsider. Vi har jobbet med flere titalls publiseringssystemer – store og små – og funnet ut at Craft CMS er det systemet som stikker seg ut som beste løsning i de alle fleste tilfeller.

Nettside med publiseringsløsning

Nettside med publiseringsløsning

Investerer du i en ny nettside fra Vasser vil du få en nettside av ypperste klasse. Vi har opparbeidet oss kunnskap og erfaring som gjør at vi kan tilby en ny nettside som er skreddersydd dine målsettinger, brukere og profil. Du vil få en nettside som legger tilrette for digital vekst, god synlighet og er lett å bruke. Den nye nettsiden vil være innenfor krav til universell utforming og personvern, etter lansering vil vi forvalte din nye nettside på en sikker og god måte.

Utvikling

Utvikling

Vasser utvikler teknologiske løsninger for små og mellomstore bedrifter. Alt fra rene nettsider, til tyngre nettløsninger eller også kalt webapplikasjoner.

Design

Design

I Vasser har vi lang og bred erfaring fra flere design- og reklamebyråer. Vi har vært med på å designe alt fra flere private brands til store digitale løsninger. De siste årene har vi lagt mer vekt på design av brukeropplevelser og brukergrensesnitt på digitale flater (UI/UX design), da spesielt til nettsider

Universell utforming av nettsider

Universell utforming av nettsider

Universell utforming (UU) har blitt et stort tema de siste årene. Vi er veldig glade for dette, og synes det er et veldig riktig og viktig fokus å ha. Vi satser også knallhardt på egenutvikling på området, med mål om å være blant de beste i bransjen på dette området.

Drift- og forvaltning av nettsider

Drift- og forvaltning av nettsider

En driftsavtale med Vasser skaper et trygt og sikkert digitalt fundament for din nettside. Den sikrer deg en lengre levetid og en bedre digital investering. Vi drifter hovedsakelig nettsider bygget på Craft CMS.

Digital designmanual

Digital designmanual

En digital designmanual definerer kundens logo, farger og fonter for web, filene kan enkelt lastes ned eller deles digitalt og er alltid tilgjengelig. En digital designmanual kan også brukes til å dekke mer av bedriftens visuelle profil.

Visuell identitet

Visuell identitet

En visuell identitet gir deg en samlet visuell verktøykasse som er en viktig brikke for din merkevare.

Nettbutikk B2B

Nettbutikk B2B

En nettbutikk som retter seg mot B2B markedet kan for mange fremstå likt som en nettbutikk som henvender seg til B2C markedet. Og i bunn og grunn handler dette om salg til mennesker (H2H), så de har på en måte rett. Men, det er noen forskjeller på disse digitale løsningene. Og de skal vi utdype mer her.