Vasser logo

Tjenester

Under er en oversikt over hvilke produkter og tjenester vi leverer i Vasser.

Nettside med publiseringsløsning

Nettside med publiseringsløsning

Vi leverer både store og små nettsider, men fellesnevneren for alle er at de har et publiseringssystem i bakkant som gjør det enkelt for deg å holde nettsiden oppdatert på egenhånd i tiden etter prosjektslutt.

Utvikling

Utvikling

Vasser utvikler teknologiske løsninger for små og mellomstore bedrifter. Alt fra rene nettsider, til tyngre nettløsninger eller også kalt webapplikasjoner.

Design UX og UI

Design UX og UI

I Vasser har vi lang og bred erfaring fra flere design- og reklamebyråer. Vi har vært med på å designe alt fra private brands til store digitale løsninger. De siste ti årene har vi jobbet mye med design av brukeropplevelser (UX) og brukergrensesnitt (UI) på digitale flater, da spesielt til nettsider.

Craft CMS

Craft CMS

Et av publiseringssystemet vi spesialiserer oss på når vi lager nettsider, er Craft CMS. Craft CMS er et veldig fleksibelt, robust, skalerbart og brukervennlig publiseringssystem.

Universell utforming (UU)

Universell utforming (UU)

Universell utforming (UU) har blitt et viktig tema de siste årene. I Vasser etterstreber vi å være blant de beste i klassen innenfor dette fagfeltet.

Kirby CMS

Kirby CMS

Kirby CMS er et ekstremt lett og fleksibelt publiseringssystem. Vi anbefaler dette ofte til kunder som har enkle behov for redigering av innhold på sin nettside.

Drift- og forvaltning av nettsider

Drift- og forvaltning av nettsider

En driftsavtale med Vasser skaper et trygt og sikkert digitalt fundament for din nettside. Den sikrer deg lang levetid og kontroll på din løsning. Vi drifter hovedsakelig nettsider bygget på Craft CMS, men jobber også med noen andre system.

Digital designmanual

Digital designmanual

En digital designmanual definerer kundens logo, farger og fonter for web, filene kan enkelt lastes ned eller deles digitalt og er alltid tilgjengelig. En digital designmanual kan også brukes til å dekke mer av bedriftens visuelle profil.

Visuell identitet

Visuell identitet

En visuell identitet gir deg en samlet visuell verktøykasse som er en viktig brikke for din merkevare.

Samarbeid med designbyrå

Samarbeid med designbyrå

Vi samarbeider gjerne med gode designbyrå for å levere teknologi og utviklingstjenester. Vi har erfaring med slike samarbeid, og kan levere både små og store prosjekter.

Nettbutikk B2B

Nettbutikk B2B

Vasser utvikler nettbutikker som retter seg mot B2B markedet. Skreddersydde nettløsninger med nødvendige integrasjoner.