Vasser logo
Craft bilderedigering

Hvorfor velge Craft CMS som publiseringsløsning?

Det finnes et hav av publiseringsløsninger der ute. Er du et seriøst selskap eller en offentlig aktør som ønsker å jobbe med innhold, tar sikkerhet på alvor, og ønsker å investere i en nettside med lang levetid. Da anbefaler vi Craft CMS som publiseringsløsning.

Fordeler med Craft CMS

Fleksibilitet: Ved å ha full kontroll over serveren og programvaren, kan man tilpasse nettsiden til de spesifikke behovene til bedriften. Dette gjør det enklere å legge til funksjonaliteter og tilpasse nettsiden etter hvert som bedriftens behov endrer seg.

Fleksibel hosting: Med Craft CMS trenger man en helt standard webserver med PHP og Mysql, som er det vanligste og mest tilgjengelige servere som finnes. Dette gir mulighet til å velge server tilpasset både lokasjon og kapasitetsbehov.

Ytelse: Craft CMS er kjent for å være blant de raskeste og mest effektive i sin klasse, spesielt når det kommer til å håndtere store databaser og tung trafikk.

Brukervennlighet: Craft CMS har stort fokus på brukervennlighet, spesielt når det kommer til å administrere innhold på siden.

Modulær arkitektur: Craft CMS har en modulær arkitektur som gjør det enkelt å legge til funksjonalitet og tilpasse plattformen etter behov.

Skalerbarhet: Med en egen nettløsning kan man skalere opp serverkapasiteten og ressursene etter hvert som trafikken på nettsiden øker. Dette kan være spesielt viktig for nettsider med mye trafikk eller for bedrifter som ønsker å vokse i framtiden.

Sikkerhet: Å ha full kontroll over serveren gir bedre sikkerhet for nettsiden, da man kan implementere egne sikkerhetstiltak og kontrollere tilgangen til nettsiden. Dette er spesielt viktig for bedrifter som håndterer sensitive data eller transaksjoner på nettsiden.

Tilpasningsevne: Med en egen nettløsning kan man tilpasse nettsiden til bedriftens merkevare og skape en unik og personlig nettopplevelse for kundene. Dette kan være vanskeligere å oppnå med en standard gjør-det-selv løsning som Squarespace.

Multispråklig støtte: Craft CMS har innebygd støtte for flerspråklige nettsteder og gir mulighet for å administrere flere språkversjoner av samme innhold.

Innholdsversjonering: Craft CMS gir mulighet for versjonering av innhold, noe som gjør det enkelt å se historikken og gjenopprette tidligere versjoner av innhold.

Kontroll på kode og innhold: Eksempelvis Squarespace, Webflow eller Wix er en lukket plattform som ikke gir deg full tilgang til kildekoden og serveren din. Dette betyr at man i utgangspunktet er veldig låst dersom man ønsker å bytte til noe annet en gang i fremtiden. Craft CMS på en egen server gir full kontroll på alt fra innhold til kode, og gode muligheter for å migrere dette til andre systemer dersom ønskelig.

Stort utviklingsmiljø i Norge: Det finnes mange byråer i alle størrelser som jobber med Craft CMS. Eksempelvis Good Morning Naug, Anti, Værsågod, Guilty, Kodeks, Byte, Norse, Mustasj, Twoday, Netlife, Netlab, Solvr m.m.

Headless funksjonalitet: Dersom man ønsker å utvide på sikt ved bruk av såkalt «headless» arkitektur – eksempelvis dersom data skal fores til native apps – er Craft CMS bygget opp for å håndtere dette på førsteklasses vis.

Store, seriøse og robuste nettsider bruker Craft CMS: Eksempler på kunder som bruker Craft CMS: Ikea, Netflix, Sonos, Stanford, TEDx, Nascar m.m. På det norske markedet er eksempler Rudskogen Motorsenter, LPO Arkitekter, L2 Arkitekter, Parkteatret, Næringslivets Sikkerhetsråd, Barneombudet, Hurtigruten, Vigelandmuseet, Signicat m.m.

Relatert

Vasser AS er offisiell Craft CMS Partner

Craft CMS vs Wordpress

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn
Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn