Vasser logo
Uavhengig av om det er hjemmeside, nettside eller nettløsning trengs struktur.

Ny hjemmeside for din bedrift?

Ser du etter en digital leverandør som kan utvikle en ny hjemmeside for din bedrift? En som kan løfte hjemmesiden til bedriften digitalt og gjøre det enklere å oppdatere innhold? Og ta vare på hjemmesiden for lang levetid i etterkant? Da har du kommet rett, for vi i Vasser kan hjelpe deg!

Viktig å tenke på ved kjøp av hjemmeside til bedrift

  • Velg en leverandør som er faglig oppdatert og har erfaring med å designe, utvikle og drifte gode hjemmesider for bedrifter.
  • Vær varsom dersom det ikke tilbys driftsavtale. Forsikre deg om at nettsiden holdes oppdatert, for å unngå teknisk gjeld.
  • Vær varsom for sider bygget i gjør-det-selv sidebyggere, som Wix, Squarespace, Webflow, Wordpress sin "Elementor", eller øvrige ukjente sidebyggere. Disse kan som regel være særdeles gunstige innganger til nettsider, men er notorisk vanskelige å oppdatere på sikt, og gir en stor utfordring på sikt dersom du ønsker å flytte deg vekk fra plattformen. F.eks dersom du vokser ut av løsningen.
  • Sørg for at du får gjennomgang og argumenter for publiseringssystemet som blir foreslått. Unngå at man som kunde sitter igjen ukomfortabel med å gjøre endringer på siden i etterkant.

Det er mange fallgruver å forholde seg til. Velger du en god leverandør som kan bistå i å navigere terrenger kan du føle deg tryggere. Vårt fokus er alltid å være behjelpelige og rådgi etter beste evne.

Oppbygging av en hjemmeside for en bedrift

Hjemmesiden for bedriften må følge en semantisk oppbygging i koden. Den må være designet med tanke på universell utforming, og den burde ha et brukervennlig publiseringssystem (også kalt CMS) i bunn. I tillegg burde du få på plass en god samarbeidsavtale som dekker drift av server, sikkerhetsoppdateringer og vedlikehold i ettertid. I Vasser er vi opptatt av å jobbe tett med våre kunder og tilbyr alt dette slik at kunde kan føle seg trygg på at nettsiden kontinuerlig er på stell.

Se på hjemmesiden til din bedrift som en digital selger

Investerer du i en god hjemmeside vil det kunne gi deg bedre resultater og gjøre bedriften mer effektiv. Den vil gjøre det enklere å legge ut verdifull informasjon som bør være tilgjengelig for dine kunder. Den vil gjøre det enklere for de som skal administrere hjemmesiden å oppdatere innhold. Om du er innholdsprodusent, webredaktør, markedssjef eller daglig leder – ingen ønsker å bruke mer tid en nødvendig på oppdateringer. Det er mange som utsetter oppdateringer på bedriftens hjemmeside blant annet på grunn av en dårlig publiseringsløsning, risiko/usikkerhet rundt tilleggsmoduler, eller treghet i systemet. Slik skal det ikke være.

En god hjemmeside for din bedrift gir deg økt synlighet

En bedrifts hjemmeside burde innholde målrettet informasjon som svarer på dine brukeres behov der ute. Den må legge tilrette for å kunne jobbe med søkemotoroptimalisering slik at du kan jobbe med organisk innhold og komme høyt opp i søkeresultater uten å bruke penger på å kjøpe deg synlighet.

Hvorfor velge Vasser til å lage hjemmeside for din bedrift?

I Vasser har vi lang erfaring med å utvikle hjemmesider for bedrifter og toppidrettsutøvere. Vi kan vise til faglig kunnskap og forståelse. Og vi kan være digitale rådgivere og komme med verdifull informasjon i et forprosjekt før man setter i gang med å utvikle en ny hjemmeside for bedriften. I Vasser er vi opptatt av gode og gjennomførte prosjekter som gir verdi til våre kunder.

Invester riktig i din bedrifts hjemmeside, så vil du se at det gir resultater!

Relatert

3 gode grunner til at selskapet burde ha en egen nettløsning

Hva er forskjellen på en hjemmeside, nettside og en nettløsning?

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn