Vasser logo
Vasser oppsummering 2021

En oppsummering av året 2021 hos Vasser

2021 har vært et spennende år for oss! Vi har fått lov til å samarbeide med mange dyktige mennesker og fått være med på kjempespennende prosjekter!

Sammen med Handelshøyskolen BI har vi lansert en digital designmanual. Dette har vært med på å gi hele den visuelle profilen et felles område hvor den blir forvaltet og videreutviklet jevnlig. Vi er stolte av løsningen vi har kommet frem til sammen og gleder oss til veien videre!

Sammen med Kastel Shoes har vi lansert nettbutikken i helt ny drakt og i samme forbindelse fornorsket innholdet. Siden relanseringen er salg i nettbutikken opp hele 134% siden fjoråret. Dette er vi veldig stolte av!

LPO arkitekter har flyttet hele sin digitale plattform over fra et utdatert publiseringssystem til Craft CMS. Dette effektiviserer hverdagen og gir nye muligheter for mer kreativt og relevant innhold fremover.

Rudskogen Motorsenter har hatt rekordsalg i 2021 tross covid-relaterte begrensninger. Salg av kjøreopplevelser i nettbutikken har doblet seg siden 2020! I tillegg har vi sammen utviklet et skreddersydd intranett med løpende statistikk på banetider og deltakerlister.

Vi er selvfølgelig også veldig stolte av å samarbeide med noen av Norges aller beste idrettsprofiler. Casper Ruud har levert ekstreme resultater i år og er nå helt i tennis-verdenstoppen! Andreas Mikkelsen vant WRC2 og viste nok en gang at han hører hjemme blant de aller beste. Henrik Kristoffersen er nå godt i gang med vintersesongen og vant overbevisende i helgen som var i Alta Badia! Vi lanserte nye nettsider rett før sesongstart og håper gode nyheter blir delt der gjennom vinteren.

Vi jobber også med noen veldig flinke fotografer, og har bl.a hatt egen Vasser-fotoshoot med Rasmus Kongsøre i år. Både Rasmus Kongsøre og Benjamin Ward er fotografer vi jobber tett med, og oppdaterte nettløsninger for begge er rundt hjørnet i 2022!

Joico var en av våre første kunder og både Norge og Sverige har nettløsninger som jobbes veldig tett og godt med. De har blant annet jobbet strukturert med SEO og innhold på plattformen, noe som har gitt gode resultater på Google i 2021.

Sist men ikke minst har vi lansert nettløsning for Onlog i år. Dette er en høymoderne logistikkløsning som hjelper med kontroll på lageret. Her har vi også levert visuell profil og vi gleder oss til å følge ferden videre!

Om du fortsatt leser (veldig hyggelig!) så deler vi også gjerne at vi har lansert oppdaterte egne sider i høst, og prøver å dele smått og stort litt jevnligere i året fremover. Vi har også en egen del hvor vi skriver faglige artikler. Si gjerne i fra om det er noe dere lurer på eller ønsker at vi skal skrive.

Vi ønsker alle en flott juletid, og gleder oss til det nye året braker løs med nye muligheter!

Hilsen Eddie & Stig

Eddie og Stig i Vasser.

Relatert

Hvorfor er raske nettsider viktig?

4 tips til en mer bærekraftig nettløsning

7 tips til en god og brukervennlig publiseringsløsning