Vasser logo
Vasser er offisiell craft cms partner

Vasser AS er offisiell Craft CMS Partner

Vi er stolt av å være offisiell Craft CMS Partner. Har du spørsmål rundt Craft som publiseringsløsning eller skal over fra en annen publiseringsløsning, som for eksempel Wordpress? Ta kontakt så hjelper vi deg!

Sist oppdatert: 23. mai 2023.

Hva betyr det å være Craft CMS partner?

Vasser spisser egen kompetanse mot Craft CMS, fordi vi ser stort og langsiktig potensiale i det. Det kan tenkes på som aksjer. Vi tror verdien av Craft CMS sider vil øke over de neste 5-10 årene. Vi har stor tro på Craft CMS sin utvikling videre. Viktige faktorer for oss er at det er et bærekraftig og solid drevet selskap bak, med riktige verdier (bl.a. sterkt fokus på universell utforming) og at det har et veldig fleksibelt, men allikevel godt definert bruksområde.

Craft vs wordpress

Lurer du på om Craft CMS kan være et godt alternativ til Wordpress? Les gjerne våre vurderinger i denne artikkelen.

Hvorfor bruke en Craft CMS partner?

Det finnes mange gode leverandører av Craft CMS nettsider der ute. Det finnes også gode leverandører som er offisielle partnere. Det trenger altså ikke være et kriterie når du velger leverandør, men det gir hovedsaklig en sterk signaleffekt dersom et byrå spisser seg mot løsningen du har (eller ønsker å få levert).

Dersom et byrå er partner med et stort spekter av systemer, kan det tolkes som at byrået sprer sine ressurser over et stort spekter av tekniske system. I vår erfaring er dette ønsketenkning. Dersom man ønsker å levere solide og langsiktig gode løsninger bør man ha laserfokus og sørge for at man kjenner sine systemer ut og inn. Derfor jobber vi nærmest kun med Craft CMS nettløsninger. Dersom andre publiseringssystem ønskes pleier vi heller å peke til byråer med tilsvarende tydelig fokus, men på den respektive plattformen.

Se vår partnerside hos Craft CMS sine nettsider

Hos Vasser benytter vi Craft CMS som publiseringsløsning.
Vasser benytter Craft CMS som publiseringsløsning

Relatert

Nettside for Kveik Arbeidsliv

Ny nettside for Voss Parkering