Vasser logo

Kundecaser fra Vasser

Her finner du et utvalg av prosjekter Vasser har jobbet med. Vi beskriver litt rundt utgangspunktet, arbeidsprosessen og resultatet.

Ny nettside med API integrasjon for Casper Ruud

Vasser har i samarbeid med Team Casper Ruud designet ny nettside med nye funksjonaliteter. I samarbeid med tennisorganisasjonen ATP har vi implementert «Live score-ticker» når Casper Ruud spiller kamper, APIen henter kontinuerlig ut resultater, ranking og andre detaljer fra den sentrale tennisdatabasen.

Digital designmanual for Handelshøyskolen BI

Vasser har i samarbeid med Handelshøyskolen BI utarbeidet en digital designmanual som samler hele Handelshøyskolen BI sin visuelle identitet og profil på en digital plattform. Nå trenger ingen lure på om PDFen er oppdatert eller hvor de finner den riktige logoen. Alt er samlet på et sted, lett tilgjengelig for ansatte og enkelt å oppdatere for de som skal administrere innholdet.

Visuell identitet og ny nettside for Henrik Kristoffersen

I samarbeid med teamet til Henrik Kristoffersen jobbet Vasser frem både en oppdatert visuell identitet, samt en ny nettside på Craft CMS.

Redesign av Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify

Vi har fullstendig redesignet Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify. Den nye siden er et resultat av flere måneders langt tett samarbeid, hypoteser og diskusjon, og er ikke bare visuelt og teknisk oppdatert, men også fullstendig endret fra engelsk til norsk innhold. Vi er veldig stolte av resultatet!

Overgang til Craft CMS og videreutvikling av nettløsning for LPO Arkitekter

Nettløsningen til LPO Arkitekter hadde en utdatert publiseringsløsning. Vasser var med på å sikre en god overgang til det mer fremtidsrettede Craft CMS. Vi har også utviklet et spesialtilpasset temaside-verktøy for å skreddersy kreative storytelling-artikler for å presentere prosjekter digitalt på LPO Arkitekter sin nettløsning.

Videreutvikling av nettløsningen til Joico Norge

Joico er bygget på Craft CMS, med topp moderne SEO-verktøy som SEOMatic, samt optimaliserte nettsider for sidehastighet. Joico har mye bilder på sin nettside, så bruk av riktige formater og riktig lasting av de er essensielt for å oppnå gode resultater hos søkemotorer.