Vasser logo
Rudskogen nettside desktop

Nettside og intranett for Rudskogen Motorsenter

Rudskogen Motorsenter er Norges fremste anlegg for motorsport og adrenalineventyr. De tilbyr både kjøreopplevelser, møte- og konferanserom og en restaurant. Vi har laget deres nettside, samt skreddersydd intranett for håndtering av bookinger.

Om Rudskogen Motorsenter

Rudskogen Motorsenter går langt for å tilby deg en helhetlig opplevelse som kombinerer spenning, læring og profesjonalitet. De tilbyr en rekke eventer med både Porsche 718 Cayman og gokarter. Enten du er en nybegynner eller en erfaren sjåfør, vil deres baner gi deg muligheten til å utfordre dine grenser og føle spenningen av fart. De har fem racing simulatorer perfekt for å finjustere ferdighetene dine og deres dedikerte stab av instruktører er klare til å veilede deg gjennom kurs innen trafikksikkerhet og sikker bilkjøring.

Deres unike lokaler for konferanse gir et perfekt bakteppe for en rekke arrangementer, fra teambuilding, kursing av mekanikere, lansere ny bilmodell, presentere produkter eller kundepleie.
Rudskogen har også en førsteklasses restaurant der du kan nyte et bedre måltid.

Utfordring

Nettbutikken til Rudskogen er selve navet i forhold til salg av kjøreopplevelser og gavekort til blant annet privatmarkedet. Basert på erfaringer og innsikt var det behov for å endre på inngang for deres brukere, samt legge opp til nye sider og innhold i forbindelse med utbygging av restaurant og konferansesenteret som nå står klart. Rudskogen har også en kobling til Harald Huysman Karting og det var behov for å gi disse en kobling over til riktig nettside.

Ellers forholder Rudskogen seg til strenge regler og er lovpålagt å informere om sine åpningstider og vise til en offentlig terminliste.

Rudskogen hadde også behov for å få mer oversikt over bestillinger via nettbutikken.

Løsning

Basert på innsikt og erfaring ble det lagt opp til tydelige inngang for de som kommer inn på forsiden på nettsiden. Det er lagt vekt på å fremme gode bilder og følelser og gjøre det enkelt for brukere å kjøpe kjøreopplevelser eller gavekort. Nytt innhold er løftet frem med nye maler og moduler og all nødvendig informasjon kommer godt frem.

For å få mer oversikt over bestillinger som gjøres via nettbutikken har vi tilpasset et intranett i bakkant av publiseringsløsningen som gjør det enkelt for Rudskogen å se nødvendige data og informasjon, både de ansatte og regnskap.

Rudskogen nettside mobil
Nettsiden til Rudskogen vist på mobiltelefon.
Rudskogen nettside produkter desktop2
Visning av kjøreopplevelser fra nettsiden til Rudskogen.

Relatert

Nettside

Design

Craft CMS

Universell utforming (UU)

Drift- og forvaltning av nettsider

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn
Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn