Vasser logo
NSI - Norsk Stanseindustri nettside av Vasser

Ny nettside for NSI – Norsk Stanseindustri

I samarbeid med Designo har vi utviklet ny nettside for NSI (Norsk Stanseindustri) en av norges største produsenter av produkter laget av metallplater. Den nye nettsiden er bygget på Craft CMS som publiseringsløsning.

Hvem er NSI (Norsk Stanseindustri)

I løpet av mer enn 30 år har NSI vokst fra en liten stansefabrikk til å bli en av Norges største produsenter av produkter laget av metallplater. Deres fabrikk ligger på Skedsmokorset og de sysselsetter i dag mer enn 30 mennesker som leverer norskproduserte kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Utfordringer og mål med ny nettside

NSI hadde spesielt utfordringer med at store mengder privatkunder tok kontakt, tross at NSI sin målgruppe er bedrifter. Videre var det en ugunstig struktur på nettsiden, rotete innhold og informasjonsflyt og for stort fokus på enkeltprodukter fremfor helheten av hva NSI har å tilby innenfor stålproduksjon, både av hyllevarer og av fullstendig skreddersydde løsninger for spesifikke bransjer og behov.

Designskisser nsi vasser paa skjerm
Skisser fra prosessen av å utvikle designsystem

Teknisk oppsett bak den nye nettsiden

Nettsiden er bygget opp basert på et utarbeidet designsystem, som implementeres via Tailwind CSS. Publiseringssystemet i bakkant er Craft CMS.

SEO blir håndtert via en plugin som heter SEOmatic, som er anerkjent som et industriledende SEO publiseringsverktøy. Redirects fra gammel url-struktur håndteres direkte inne i publiseringsløsningen, og ble selvfølgelig hensyntatt i overgangen fra forrige nettside, slik at all oppbygget linkverdi ikke gikk tapt, men ble ført videre.

Hosting er gjort via Digital Ocean, på en server i EU (Amsterdam) som kjøres på 100% fornybar energi. Provisjonering av serveren skjer via Laravel Forge.

Designo stod for oppdatert visuell profil, og gjennomførte fotoshoot og tok videoer slik at hele den visuelle inntrykket ble løftet betraktelig på den nye nettsiden.

Skisseprosess nsi vasser
Bilde fra skisser og prosess av NSI nettsiden
NSI sin nettside vist på laptop
NSI sin nettside vist på laptop

Lenke til ny nettside

Vi er stolte av resultatet, som kan ses på nsi.as. Ta gjerne kontakt om du er interessert i å høre mer om dette prosjektet!

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn