Vasser logo
Onlog sin nettside på mobil

Visuell profil og nettside for Onlog

Onlog er eksperter innen systemintegrasjon og effektivisering av lagerdrift, og vi er stolte av å ha utarbeidet en ny visuell identitet og nettside for de!

Hvem er Onlog?

Onlog har nærmere 30 års erfaring innen logistikk og lagerløsninger, og leverer fleksible logistikkløsning med bl.a. integrert voice tidsbesparende plukkeløsninger.

Onlog team dont panic
Onlog og deres team av ansatte, som kaller seg selv "Team Don't Panic"

Bakgrunn for prosjektet

Onlog har vokst raskt, og hadde etterhvert en utdatert visuell profil, som ikke lenger stod i stil til deres moderne produkter. Videre var ikke nettside godt rustet for vekst, universelt utformet eller SEO optimalisert. De ønsket å få en helhet over sin profil både digitalt og på trykkede flater.

Sidekart onlog vasser
Sidekart for Onlog

Design

Gjennom et dypdykk i hva Onlog driver med kom vi frem til en visuell profil, som forsøker å fremme de forskjellige elementene som definerer Onlog og deres tjenester.

Digitalisering av lagerløsninger og systemer, stabling av esker, headsett og utstyr brukt i forbindelse med stemme-opererte lagertjenester – alt samlet i et tidløst logouttrykk som både er unikt, gjenkjennelig og moderne.

Onlog visuell profil av vasser design
Utdrag fra den visuelle profilen utviklet for Onlog

Teknologien bak

Publiseringssystem: Craft CMS

SEO Verktøy: Seomatic

Designsystem: Tailwind CSS

Hosting: AWS (Amazon Web Services) datasenter i Irland (AWS EU-1)

Se resultatet

Se den ferdige siden på onlog.no