Vasser logo
Nettsiden til Kveik Arbeidsliv har ny profil med friske kontrastrike farger
Nettsiden til Kveik Arbeidsliv har ny profil med friske kontrastrike farger

Nettside for Kveik Arbeidsliv

I samarbeid med Mediesmio har vi laget en inkluderende og brukervennlig nettside for Kveik Arbeidsliv.

Mediesmio gjorde en strålende jobb med design i dette prosjektet, og har i stor grad fokusert på inkluderende og universelt utformet design. Vi fra vår side har fokusert på å gjøre den tekniske plattformen så tilgjengelig og brukervennlig som mulig.

Teknisk løsning

Nettsiden er laget i Craft CMS, og er hosta på en serverpark som kjører på 100% fornybar energi i lokale omgivelser, nemlig i Vossaskyen hos Voss Kommunikasjon. Dette forsikrer full kontroll på all data, og lang levetid på nettsiden.

Craft CMS er bygget opp svært modulært, og har muligheter til å vokse etterhvert som behov dukker opp. Bl.a. ble det integrert et bestillingsskjema underveis i prosjektet, som både hensyntar trygg lagring av innsendt data, samt sørger for at data ikke forlater egen serverpark.

Nettsiden er forøvrig også cookieløs, og er i så måte både bærekraftig i energibruk, universelt og inkludert utformet og hensyntar personvern. Tre verdier vi er veldig stolte av å kunne stå bak.

Ta en titt på nettsiden her

Øvrig informasjon om nettsideutvikling og Craft CMS

Craft CMS

Craft CMS

Et av publiseringssystemet vi spesialiserer oss på når vi lager nettsider, er Craft CMS. Craft CMS er et veldig fleksibelt, robust, skalerbart og brukervennlig publiseringssystem.

Les artikkelen
Nettside med publiseringsløsning

Nettside med publiseringsløsning

Vi leverer både store og små nettsider, men fellesnevneren for alle er at de har et publiseringssystem i bakkant som gjør det enkelt for deg å holde nettsiden oppdatert på egenhånd i tiden etter prosjektslutt.

Les artikkelen