Vasser logo
Tjeneste craft cms
Tjeneste craft cms

Craft CMS

Vasser spesialiserer seg på publiseringssystemet Craft CMS når vi lager nettsider. Vi har jobbet med flere titalls publiseringssystemer – store og små – og funnet ut at Craft CMS er det systemet som stikker seg ut som beste løsning i de alle fleste tilfeller.

Vasser er offisiell Craft CMS partner

Vi er offisiell Craft CMS partner, og har mange års erfaring med systemet. Vi ser på Craft CMS som en ekstremt stabil og solid løsning.

Craft CMS fokuserer spesielt nøye på brukeropplevelse for sluttkunder, men også brukeropplevelsen for utviklere og designere som jobber med systemet. Dette gjør – etter vår mening – Craft CMS enestående.

Craft CMS er brukervennlig

Vår erfaring tilsier at kunder og brukere av Craft CMS er spesielt godt fornøyd med hvor enkelt det er å jobbe med. Administrasjonsgrensesnittet er både moderne, brukervennlig, responsivt og ikke minst universelt utformet.

Craft bilderedigering
Eksempel på bilderedigering inne i Craft CMS

Tilsvarende systemer til Craft CMS

Vi har opparbeidet kunnskap om mange andre verktøy på veien.

Eksempel på liknende alternativ er Wordpress, Shopify, Sanity, Squarespace, Webflow, Wix, Drupal, Joomla og Optimizely. Etter vår mening står Craft CMS frem som en løsning vi kan stå inne for i mange år fremover. Langsiktighet er viktig for oss, da vi ser på det som vårt ansvar å komme med langsiktig gjennomtenkte løsninger.

Bruk av Craft CMS i Norge

Craft CMS har hatt stor vekst de siste årene. Spesielt også i det norske markedet. Dette synes vi er gøy å se. Ikke bare øker antallet Craft CMS nettsider der ute, men også byråer som leverer tjenester innenfor Craft CMS. Dette fører til et mer stabilt og robust marked, hvor kunder kan føle seg trygge på at kompetansen er bredt tilgjengelig.

Drift av Craft CMS nettsider

Vi anbefaler alltid våre kunder å ha en driftsavtale med en teknisk leverandør. Til de som er vant til enklere "gjør-det-selv"-løsninger som Wix og Squarespace, kan dette føles som en uvant kostnad. Samtidig vil det for andre som er vant til større og tyngre systemer som Optimizely føles som en selvfølge.

Grunnen til at vi anbefaler det, er enkelt og greit fordi Craft CMS selv tydelig anbefaler at systemet holdes jevnlig oppdatert, og samtidig krever oppdateringer av systemet et utviklingsmiljø og nødvendig teknisk kompetanse. Uten utviklere vil man dermed sakte men sikkert forbli på en etterhvert utdatert system, og dette kan både føre til sikkerhetsproblemer og feilmeldinger på siden.

Vi leverer driftsavtaler både inkludert i prosjekter, eller separat i forbindelse med overflytting eller overtakelser av prosjekt.

Dersom du har spørsmål om Craft CMS, ønsker demonstrasjon av systemet, eller bare vil slå av en prat rundt temaet, ta gjerne kontakt med oss!

Om Craft CMS

Craft CMS – En av de beste publiseringsløsningene for innholdsprodusenter og webredaktører

Craft CMS – En av de beste publiseringsløsningene for innholdsprodusenter og webredaktører

Når det gjelder publisering av innhold på nettsider, er det viktig å ha en pålitelig og brukervennlig plattform. Craft CMS er en av de beste publiseringsløsningene på markedet i dag, og det er spesielt egnet for innholdsprodusenter og webredaktører som ønsker å oppdatere nettsidene jevnlig.

Les artikkelen
Craft CMS vs Wordpress

Craft CMS vs Wordpress

Det kan være overveldende å velge publiseringsløsning. Vasser anbefaler Craft CMS til våre kunder. Hvorfor det fremfor Wordpress?

Les artikkelen