Vasser logo
UI/UX-designer og byråleder i Vasser AS, Stig Taftø.

Stig Taftø

DesignerMobil 93028905 – E-post stig@vasser.noLinkedIn

Min styrke ligger i forståelsen av hva godt design betyr for mennesker, selskaper og tjenester, uavhengig av om det gjelder design av en logo eller design av en større nettside for et stort selskap. Design handler for meg om å skape gode brukeropplevelser, noe som krever både erfaring, kompetanse og ikke minst god innsikt.

Hei!

Mitt navn er Stig og jeg jobber jeg som daglig leder, designer og partner i Vasser AS.

Som designer er det en viktig oppgave å formidle et budskap eller en idé på en best mulig måte. Det er viktig å stille spørsmål og sette seg godt inn i prosjektet i forkant for å kunne komme opp med den beste løsningen.

Alle prosjekter er forskjellige og det er viktig å forstå essensen i hvert eneste prosjekt. Visuelt design for meg handler ikke om å lage noe alle liker, men å utforme løsninger som gir ønskede resultater og god brukeropplevelse, basert på god innsikt.

Hvordan man løser oppgaven avhenger av informasjonen man opparbeider seg og har tilgang til. Jeg tror på løsninger som er enkle og intuitive, og som fjerner «støy» for brukerne. Når en bruker ikke tenker på designet eller det visuelle, men får utført ønsket handling på en enklest mulig måte, da er jeg fornøyd.

Hele min CV kan du se her: https://www.stafto.com/

Noen referanser

Jeg har designet visuelle identiteter, logoer og digitale løsninger for flere kjente merkevarer og toppidrettsutøvere i Norge. Her er noen: LPO Arkitekter, Handelshøyskolen BI, Riksmekleren, Arbeidsretten, Rudskogen Motorsport, Mobile, Evry, Scandza, Statkraft, Onlog, Deloitte, Awilhelmsen, Hydro, Dapper Oslo, Barbershop, Casper Ruud, Andreas Mikkelsen, Henrik Kristoffersen, Polititet, Disney, Joico Norge og Sverige, Kastel Shoes.