Vasser logo

Nettside

Vi leverer skreddersydde nettsider som er enkle å redigere og administrere. Nettsiden tilpasses dine mål og brukere. Vi reduserer kompleksitet, og resultatet er en enkel og kraftig digital plattform som løfter frem innholdet og merkevaren din.

Investerer du i en nettside fra Vasser vil du få en nettside som legger tilrette for digital vekst, god synlighet og som er lett å bruke.

Vårt mål er å komme opp med en side som løfter frem innholdet ditt og gjør det lettere for målgruppen din og brukerne dine å finne det de leter etter.

Bilde av Ragnhild Mowinckel sin nye nettside fra Vasser
Eksempel på en nettside vi har laget for Ragnhild Mowinckel (ragmow.com)

Å skape en engasjerende og funksjonell nettside krever mer enn bare koding og design. Det er en strukturert prosess som krever god planlegging, kreativitet og teknisk ekspertise for å sikre at sluttproduktet oppfyller kundens behov og forventninger.

Her er de viktige stegene som bør tas for å utvikle en ny nettside

Oppstartsmøte, innsikt og forberedelser:

Første skritt er å samle alt nødvendig informasjon gjennom et oppstartsmøte, her dykker vi blant annet inn i kundens virksomhet og mål. Vi ser på eksisterende data, henter inn nødvendige underlag og identifiserer utfordringer og muligheter. Ved å analysere selskapets mål og brukeroppgaver legger vi grunnlaget for resten av prosessen.

Definere mål:

Basert på innsikten fra oppstartsmøtet, definerer vi klare mål for nettsiden og dens brukere. Vi identifiserer kjerneinnholdet, utarbeider flytkart og innholdsstruktur, og planlegger fremdrift og prosjektets omfang. Gjennom skisser, hypoteser og testing sikrer vi at vi beveger oss i riktig retning og justerer deretter.

Vasser møte sidekart
Møte hvor vi ser på sidekart og avklarer omfang

Utvikle løsningen ved hjelp av design og teknologi:

Neste steg er å utvikle nettsiden ved hjelp av design og teknologi, samtidig som vi sikrer en god brukeropplevelse og universell utforming.

Vi setter opp serveren på 100% fornybar energi og implementerer nødvendige tekniske innstillinger. Deretter oversetter vi designet til kode/teknologi, og tilpasser en publiseringsløsning som gir enkel administrering for kunden.

Teknisk SEO-optimalisering og grundig testing er også en del av denne fasen før vi går videre til lansering.

Drifts- og forvaltningsavtale

Etter at nettsiden er lansert, sikrer vi dens langvarige suksess gjennom en skreddersydd drifts- og forvaltningsavtale. Dette sikrer lang monitorering av oppetid og tilgang til faglig kompetanse for å sikre at nettsiden fortsetter å prestere optimalt og oppfyller kundens behov på lang sikt.

Ved å følge disse viktige stegene og samarbeide tett med kunden gjennom hele prosessen, sikrer vi at hver nettside vi utvikler er en god representasjon av deres merkevare og en verdifull ressurs for deres virksomhet.

Med en kombinasjon av strategi, kreativitet og teknisk ekspertise, legger vi grunnlaget for en vellykket digital tilstedeværelse for deg og dine brukere.

Behov for noe enklere?

Vi designer også landingssider og enkle statiske nettsider. Perfekt for kampanjer, gründere, små bedrifter, mikrosider, digitale visittkort.

Statisk i denne sammenhengen referer til at nettsiden ikke er tilkoblet et publiseringssystem. D.v.s. siden blir laget og levert "as-is", og eventuelle endringer på nettsiden gjøres eventuelt på bestilling eller løpende konsulenttimer.

Dette kan være interessant på prosjekter med få innholdsendringer over tid.

Les mer om våre tilbud på statiske landingssider her

Lager dere også andre type digitale løsninger?

Eksempler på digitale løsninger som ikke nødvendigvis regnes som nettsider kan være digital designmanual, intranett, integrasjoner mot andre systemer, spesialiserte kundeklubber, størrelseskalkulator, rentekalkulator, "dashboard" for oversikt over viktig data for bedriften som henter informasjon fra flere kilder, interaktive årsrapporter m.m.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har et prosjekt du ønsker å få utviklet!

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn

Relatert

Drift- og forvaltning av nettsider

Mindre er mer: Bærekraftig webdesign for fremtiden

Hva er forskjellen på en hjemmeside, nettside og en nettløsning?

Hvordan velge riktig digital leverandør for din nye nettside

Design

Craft CMS

Kirby CMS