Vasser logo
Joico ny nettløsning vasser

Videreutvikling av nettløsningen til Joico Norge

Joico er bygget på Craft CMS, med topp moderne SEO-verktøy som SEOMatic, samt optimaliserte nettsider for sidehastighet. Joico har mye bilder på sin nettside, så bruk av riktige formater og riktig lasting av de er essensielt for å oppnå gode resultater hos søkemotorer.

Joico produkter

Hvem er Joico

Joico var det første selskapet som tok i bruk keratinprotein og alle hårets aminosyrer i sin patenterte teknologi. Ingen andre har vunnet så mange priser for beste gjenoppbyggende hårkur som Joico. Vasser har hjulpet Joico med videreutvikling av deres nettløsning.

Utgangspunkt for videreutviklingen av nettløsningen

Den gamle nettløsningen til Joico tilfredstilte ikke krav til universell utforming og trengte en generell runde med vedlikehold for å styrke nettløsningen som en digital plattform. Joice Norge bruker nettløsningen aktivt for å informere og spre kunnskap om sine produkter. Erfaringer med den eksisterende løsningen viste at det var behov for noen flere muligheter i publiseringsløsningen Craft CMS og noen justeringer i designet.

Joico web mobil 3
Joico Norge sin nettside

Joico.no leverer veldig gode resultater både i områder som sidehastighet og søkemotoroptimalisering. Og nå har også universell utforming blitt lagt til grunn i designet.

Seomatic joico
Bilde av SEO oversikten i Joico sitt publiseringssystem

Hva har Vasser videreutviklet på nettløsningen?

Vasser har oppgradert hele designet slik at det tilfredsstiller krav til universell utforming. Tekststørrelser, kontraster og lesbarhet er justert slik at det skal være lett å lese for brukerene. Det er også lettere for Joico å jobbe med søkemotoroptimalisering og de har full oversikt i publiseringsløsningen Craft CMS. Det er også blitt tilpasset innholdsmoduler til artikler Joico skriver selv. De kan nå velge mellom noen utvalgte design layouter som gjør siden mer levende og dynamisk i oppbyggingen. I tillegg er det blitt foretatt flere små tilpassinger og endringer i både koden og publiseringsløsningen som gjør nettløsningen raskere og mer effektiv å jobbe med.

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn

Relatert

Overgang til Craft CMS og videreutvikling av nettløsning for LPO Arkitekter

Redesign av Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify