Vasser logo
Kastel relansering iphone

Redesign av Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify

Vi har fullstendig redesignet Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify. Den nye siden er et resultat av flere måneders langt tett samarbeid, hypoteser og diskusjon, og er ikke bare visuelt og teknisk oppdatert, men også fullstendig endret fra engelsk til norsk innhold. Vi er veldig stolte av resultatet!

Hva har vi gjort?

I dette prosjektet har vi bidratt både med 1. rådgivning, 2. design og 3. uvikling.

1. Rådgivingsfasen

Etter grundige vurderinger av fordeler/ ulemper og alternativ, ble vi enige om å videreutvikle på samme netthandel-plattform som tidligere; Shopify. Noen av hovedargumentene i dette tilfellet var (1) minimering av risiko (bytting av plattform innebærer alltid en viss risiko), (2) de ansatte er godt vant til systemet, og betalingsmessig / plattform-messig gikk alt slik det skulle og (3) integrasjoner mot Miinto, Facebook shopping og deres CRM systemer rett ut av boksen.

Kastel sin "Stavern" skomodell

"Rask vekst, slow fashion"

Kastel skal være en utfordrer av alt det etablerte innen fottøy. Fra måten de lager sko, til måten de handles og brukes. Vi tror at det finnes uante muligheter som kan gjøre at våre sko blir bedre for kunder og miljøet.

Kastel har som mål å gå mot strømmen, og finne alle disse mulighetene. Vi håper de får dette til! Følg de på reisen på @Kastelshoes for å få med deg deres innovasjoner først!

2. Designfasen

Design er en viktig del av både brandet "Kastel Shoes", samt skoene i seg selv. Derfor var denne fasen et tett samarbeid fra start til slutt, med mye viktige innspill og konkrete ønsker fra Kastel selv. Vi har jobbet med å gjøre alt vi kan for å løfte frem produktene på siden, og minimere annen støy fra designet. Resultatet er tenkt å både formidle nordisk rent design, samt tydeliggjøre akkurat hva nettsiden omhandler.

Kastel paa macbook
Kastel sin nettside – utsnitt fra macbook

3. Utviklingsfasen

For de teknisk interesserte er denne siden bygget på Shopify, med nytt tema bygget fra bunn av og opp. Det er altså tilpasset "Shopify 2.0" lanseringen nå i høst (som forøvrig kom midt i utviklingsfasen, og naturligvis utsatte ferdigstillingen noe). Den er bygget i Shopify Liquid og med jQuery på script (Sorry, ikke noe fancy nytt rammeverk her). Det er forøvrig brukt Tailwind CSS som designsystem i bunn.

Relatert

Videreutvikling av nettløsningen til Joico Norge

Overgang til Craft CMS og videreutvikling av nettløsning for LPO Arkitekter

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn