Vasser logo
Bilde av Eddie på kontoret til Vasser med Mac i hånden.

Modulbaserte nettsider med Craft CMS

Har du en nettside som er utdatert eller som du ønsker å fornye? Vasser leverer nå modulbaserte nettsider med Craft CMS i tillegg til våre allerede skreddersydde nettløsninger.

Vi er i gang med mange spennende prosjekter om dagen. Ny utvidet forretningsmodell og nye kunder. En god start på 2023 :-)

Har du en nettside som er utdatert eller som du ønsker å fornye? Vasser leverer nå modulbaserte nettsider i tillegg til våre allerede skreddersydde løsninger.

Modulbaserte løsninger gjør at vi kan nå deg som ikke har budsjetter eller ønsker om en helt skreddersydd løsning, men som klarer deg med noen gode moduler som utgangspunkt til en god pris.

Våre modulbaserte nettsider vil fortsatt bygges på Craft CMS, en solid publiseringsløsning som bare blir bedre og bedre. Og fortsatt med kvalitet og brukervennlighet i bunn.

Er du innholdsprodusent webredaktør, administrator, dagligleder, eller markedssjef og ser etter en publiseringsløsning som er mer fremtidsrettet, effektivt og sikker enn Wordpress? Da anbefaler vi Craft CMS som publiseringsløsning for din neste nettside :-)

Kontakt Vasser

Vasser portrett stig

Stig Taftø
Designer
Mobil 93028905
E-post stig@vasser.no

LinkedIn