Vasser logo

Nettbutikk B2B

Vasser utvikler nettbutikker som retter seg mot B2B markedet. Skreddersydde nettløsninger med nødvendige integrasjoner.

Oppbygging av nettbutikk mot B2B markedet

En nettbutikk rettet mot B2B markedet skiller seg mest ut ved at prisene som regel ligger bak en passordbeskyttelse som stenger vanlige kunder ute. Noen løsninger legger hele produktkatalogen bak passord, mens andre lar produktene være synlige og søkbare, men skjuler prisene bak passord.

B2B kunder må som oftest forhåndsregistrere seg og bli godkjent som kunde før de kan begynne å handle fra nettbutikken. En B2B nettbutikk er ikke pliktig til å vise priser med moms og betalingen gjøres som regel med faktura. I tradisjonelle nettbutikker er det ofte viktig å gi kunder flere alternative betalingsmåter for unngå å miste et potensielt salg.

Regnskap, integrasjoner og dataflyt med en B2B nettbutikk

En B2B nettbutikk integreres og kobles som regel direkte opp mot et regnskapssystem via en API. Her overføres nødvendige data og ordre slik at man har kontroll på salg og lagerbeholdning. En B2B nettbutikk kan også kobles direkte til kundens lagersystem eller CRM-system om disse har gode APIer å jobbe med. Det er viktig å legge en god strategi og å planlegge dataflyten nøye før man setter i gang med slike integrasjoner.

Fordeler med en B2B nettbutikk fra Vasser

I Vasser er vi opptatt av å skreddersy digitale løsninger for våre kunder. Vi tilpasser den digitale løsningen til kundens behov. Dette gjør at vi kan levere en løsning som er oversiktlig og brukervennlig, samtidig som du har full oversikt over salg og kunder.

En stor fordel med våre løsninger fremfor mange av de «ferdige» plattformene som finnes, er mulighetene til å jobbe aktivt med innhold og måten dette kan vises på og blir søkbart for søkemotorer. Dette er viktig i de tilfellene man har en B2B nettbutikk hvor produktene er synlig uten priser, når man ikke er logget inn, eller der man ønsker økt fokus på merkevarebygging og kjennskap, til for eksempel sluttbrukere også.

Se et av våre referanseprosjekter på B2B nettbutikk fra Gresshoppa Aktiv. Løsningen er bygget på Craft CMS Commerce, integrert med 24 Seven Office og skreddersydd deres behov.

Vi kan levere B2B nettbutikk til de fleste bransjer. Ta kontakt, så tar vi gjerne en prat om deres utfordringer eller muligheter!

Flere tjenester fra Vasser

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn