Vasser logo

Landingsside

Vi designer landingssider og enkle statiske nettsider. Perfekt for kampanjer, gründere, små bedrifter, mikrosider, digitale visittkort.

Hva betyr statisk nettside?

Statisk i denne sammenhengen referer til at nettsiden ikke er tilkoblet et publiseringssystem. D.v.s. siden blir laget og levert "as-is", og eventuelle endringer på nettsiden gjøres eventuelt på bestilling eller løpende konsulenttimer.

Hvorfor er dette interessant?

Fordi en god del nettsideprosjekter har veldig lite innholdsendringer over tid. I disse tilfellene gir det ikke alltid mening å bygge opp systemer for redigering, brukerhåndtering, versjonering og alt det som ofte kommer med publiseringsløsninger. Det er rett og slett mer komplisert enn det bør være.

Eksempler på passende prosjekt

  • Kampanjesider. Eksempelvis dersom deres nåværende nettside og publiseringssystem er for begrenset, og ikke tilbyr nok fleksibilitet til behovene en kampanje har.
  • Digitale visittkort sider. D.v.s. enkle og tydelige nettsider for bedrifter eller mennesker som lister opp nødvendig informasjon som ikke endrer seg hyppig. F.eks et advokatfirma, en idrettspersonlighet eller foredragsholdere.
  • Små bedrifter som ønsker en god start og synlighet på internett, uten å investere for mye i teknologi.

Kan man utvide med publiseringssystem på sikt?

Absolutt! Ved å starte med en enkel statisk nettside er fortsatt alle muligheter åpne for å legge til redigeringsmuligheter på sikt.

Vi benytter oss av standardisert og langtlevende teknologi som html og css, og alle muligheter er åpne for videreutvikling basert på dette.

Når passer det ikke?

Hvis du har planer om å jobbe aktivt med innhold selv, anbefaler vi å investere i en nettside med publiseringsløsning.

Relatert

Nettside

Utvikling

Design

Drift- og forvaltning av nettsider