Vasser logo
Rasmus Kongsøre sin nettside på macbook

Visuell profil og nettside for Rasmus Kongsøre

Rasmus Kongsøre er en profesjonell fotograf, og hadde behov for en ny visuell profil og nettside. Vi laget en ny logo og utarbeidet i samarbeid med Line Hjertås et nytt visuelt språk. Nettsiden ble utviklet på Craft CMS.

Design

Logo er utarbeidet av vår eminente Stig Taftø, i tett samarbeid med Rasmus Kongsøre selv. Det man ser først er initialene "R" og "K" som står ut i logosymbolet, men det kan også tolkes/sees som en fotograf med sitt "synsfelt". Formen er også skjært ut sirkulært, som om man ser gjennom et visningsvindu på kameraet.

Sammen med logoen ble et tydelig og sterkt font og fargespråk utviklet. Hovedfont valgt er Inter Light, og fargebruk domineres av kraftig, men jordnær mørk bakgrunn kombinert med lys tekst. På denne måten står bildene ellers på siden for øvrige farger på siden, og får nødvendig plass for å stå godt frem.

Rasmus kongsore skjermbilde
Skjermbilde fra Rasmus Kongsøre sin nettside

Teknologi

Nettsiden er bygget opp basert på et utarbeidet designsystem, som implementeres via Tailwind CSS. Publiseringssystemet bak er Craft CMS.

SEO blir håndtert via en plugin som heter SEOmatic, som er anerkjent som et industriledende SEO publiseringsverktøy.

Hosting er gjort via Digital Ocean, på en server i EU (Amsterdam) som kjøres på 100% fornybar energi. Provisjonering av serveren skjer via Laravel Forge.

Det dynamiske aspektene på siden styres av Vue.Se nettsiden her: https://www.kongsore.no/

Relatert

Ny nettside med API integrasjon for Casper Ruud

Visuell identitet og ny nettside for Henrik Kristoffersen