Vasser logo
Parkteatret
Parkteatret

Drift og videreutvikling av Parkteatret

Tidligere i vår tok vi over driftsansvar for Parkteatret sin nettside, og har siden den tid gjort små og store forbedringer på løsningen.

Ved overtakelse av driften var det tekniske oppsettet basert på to servere, hvor én var Craft CMS i "hodeløs" bruk, mens server nummer to var en Vercel såkalt statisk generert versjon av siden.

Fordelene med dette oppsettet var i hovedsak sidehastighet, som var meget god, men problemene var at både SEO resultater uteble, teknisk gjeld vokste, og endringer av innhold tok lang tid før det ble gjenspeilet (det lagres, genereres nye statiske filer på vercel, og serveres til slutt til brukere).

Vi forenklet dette oppsettet til en ren Craft CMS nettside (altså ikke hodeløst), og kuttet dermed ut Vercel-serveren. På denne måten fikk vi vesentlige forbedringer umiddelbart når det gjaldt SEO (bl.a. pga betydelig mindre javascript) og beholdt sidehastigheten ved bruk av smart caching via Blitz.

Ikke bare ble det forbedringer i brukeropplevelsen ved jobbing med innhold (umiddelbare endringer live etter endring), men også betydelig forenklet teknisk oppsett i bakkant. Dette er alltid prioritet fra vår side, altså langsiktighet og enkelhet.

Dersom du er interessert i en Craft CMS partner, ta gjerne kontakt!

Se forøvrig nettsiden her

Andre artikler relatert til Craft CMS

Drift- og forvaltning av nettsider

Drift- og forvaltning av nettsider

En driftsavtale med Vasser skaper et trygt og sikkert digitalt fundament for din nettside. Den sikrer deg lang levetid og kontroll på din løsning. Vi drifter hovedsakelig nettsider bygget på Craft CMS, men jobber også med noen andre system.

Les artikkelen
Craft CMS

Craft CMS

Et av publiseringssystemet vi spesialiserer oss på når vi lager nettsider, er Craft CMS. Craft CMS er et veldig fleksibelt, robust, skalerbart og brukervennlig publiseringssystem.

Les artikkelen