Vasser logo
Vasser er Shopify partner

Ser du etter en Shopify Partner?

Shopify er en av verdens ledende e-handelsplattformer, og det av god grunn. Shopify er særdeles intuitivt å jobbe med, men noen ganger er man allikevel avhengig av en teknisk partner for å få resultatene man ønsker.

Oppdatering:
Vasser jobber ikke aktivt med Shopify-løsninger lenger

Vi har spisset oss på Craft CMS som publiseringsløsning. Vi kan integrere Shopify med Craft CMS nettløsninger dersom aktuelt, men rene Shopify-nettsider er ikke noe vi lenger leverer.

Dette er et resultat av retningen Shopify tar, hvor fokus er på at nettbutikk-eier skal kunne sette opp og gjøre jobben på egenhånd. Vi jobber i motsetning med skreddersydde nettsider og nettbutikker, og temabaserte hyllevare-løsninger er ikke noe som passer vår forretningsmodell.

Vi kan allikevel sette deg i kontakt med andre leverandører dersom ønskelig!

Vasser er en offisiell Shopify Partner

Med et rikt tilbud av integrasjoner og både rimelige priser samt stor takhøyde for vekst er Shopify ofte en god løsning – spesielt for enkle B2C nettbutikker.

Vasser er shopify partner meta
Vasser er offisiell Shopify partner, men jobber ikke lenger aktivt med nye Shopify-sider

Er vi også Shopify Plus Partner?

Vi har erfaring med Shopify Plus løsninger, og kan både bistå i eventuell oppgradering eller overgang fra annet system. Vi kan også bistå som rådgivere i et kartleggingsprosjekt hvor Shopify Plus vurderes. Vi vet godt fordelene Shopify Plus kan gi din nettbutikk, men er også fullt klar over hvor mange muligheter som ligger til rette uten Plus. Vi diskuterer gjerne forskjellene med deg!

Hva har vi levert som Shopify partner?

  • Skreddersydde temaer
  • Oppsett av integrasjoner nødvendig for din nettbutikk
  • Rådgiving rundt regnskap-, ERP-, og lagersystemer
  • Rådgiving rundt Shopify-abbonement og hvilke som gir riktige fordeler for deg.
  • Overgang fra andre systemer (som Woocommerce, Magento m.m.)
  • Fokus på SEO og organisk vekst
  • Bistand med oppsett av salg i andre kanaler (google shopping, Facebook etc.)
  • B2B oppsett via shopify plus
  • Internasjonalisering og salg til flere marked


Hvilke alternativ har man til Shopify?

Det finnes mange gode alternativ til Shopify. Spesielt dersom innholdsproduksjon er et viktig element i din merkevare. Shopify sin største svakhet er også dets store styrke. De er som en colaautomat. Det er veldig intuitivt å handle et produkt og betale for dette. Og du kan bytte bilde på siden av automaten. Men dersom du egentlig ønsker å tilby kunden en større opplevelse og historiefortelling viser Shopify store svakheter.

Vi arbeider f.eks med Rudskogen Motorsenter, og har en nettbutikk på Craft CMS – Craft Commerce, som er fullstendig skreddersydd med både intranett og gavekortløsning integrert, hvor alt er tett knyttet opp mot interne systemer på banen. I slike tilfeller er Shopify en dårlig kandidat.

Relatert

Hvorfor er raske nettsider viktig?

Redesign av Kastel Shoes sin nettbutikk i Shopify

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn