Vasser logo
Php oppgradering fra 7 til 8 domeneshop

PHP oppdateringer hos Domeneshop fra 7.x til 8.x

Vi har flere kunder som bruker domeneshop til kjøp og organisering av sine domener. I noen få tilfeller bruker de også webhotell fra Domeneshop. Denne artikkelen handler om den nylige oppdateringen fra Domeneshop, og hvilke grep man må ta.

Hva betyr det for kunder med nettsider på webhotell hos Domeneshop?

Domeneshop sier følgende selv:

PHP 7 er ikke lenger støttet av PHP. For å unngå problemer med nettsiden din må du oppdatere din programvare (f.eks. Wordpress, Joomla, Drupal, Laravel) slik at den støtter PHP 8.1 og nyere.

Hvis du opplever problemer, så kan du midlertidig nedgradere til PHP 7.4 for å få nettsidene til å fungere igjen. Oppgraderingen er uunngåelig, så kontakt din webutvikler om du støter på problemer underveis.

Den 17. januar 2023 oppgraderer vi ditt webhotell til PHP 8.2 hvis du fremdeles bruker PHP 7.

Dette betyr at dersom du har en nettside som etter 17. januar har begynt å ha tekniske problemer, er mest sannsynlig grunnen at deler av det teknologiske rammeverket i bruk er utdatert.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du er rådvill og trenger en å snakke med. Vi har bistått flere kunder med problemer i forbindelse med denne oppdateringen, og kan i de fleste tilfeller fort diagnostisere problemet, og finne ut hvilke grep som må tas.

Relatert

De beste publiseringsløsningene for innholdsprodusenter og webredaktører

Webdesign i Oslo og Lillestrøm

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn