Vasser logo

Kirby CMS

Kirby CMS er et ekstremt lett og fleksibelt publiseringssystem. Vi anbefaler dette ofte til kunder som har enkle behov for redigering av innhold på sin nettside.

Skjermbilde fra kirby cms panel
Skjermbilde av Kirby CMS

Hva er Kirby CMS sine styrker

  • Ekstremt "lett" system. Dvs. teknisk bakenforliggende kode er minimal til sammenlikning med de fleste konkurrenter. Dette gir en snappy, rask og ikke minst miljøvennlig løsning.
  • 100% fleksibelt og tilpasset adminpanel. All informasjon man ønsker kan gjøres tilgjengelig rett på "skrivebordet" for enkel tilgang.
  • "Flat-file system". Dette betyr at Kirby CMS ikke benytter databaser. En teknisk faktor som gjør at prosjektet er enda enklere i drift enn konkurrerende løsninger.
  • Internasjonalisering, multi-site, mulighet for hodeløs bruk, robust pluginplattform m.m.

I hvilke tilfeller passer Kirby CMS ikke?

Vi pleier å anbefale Craft CMS til prosjekter hvor det er stort antall innholdsprodusenter, stor innholdsmengde (da begynner database å gi mening), eller dersom spesielle integrasjoner ønskes som er tilgjengelig i andre system "ut av boksen".

Er du nyskjerrig på Kirby CMS?

Ta gjerne kontakt med oss for å høre nærmere rundt Kirby CMS, og om det kan være en passende løsning for deg og ditt prosjekt!

Usikker på hva et CMS egentlig er?

Les gjerne vår artikkel om CMS for bedre forståelse av hva et CMS er.

Kontakt Vasser

Vasser portrett eddie

Eddie Dale
Utvikler
Mobil 94441442
E-post eddie@vasser.no

LinkedIn