Vasser logo

Kunder og samarbeidspartnere

Vi er veldig stolte av å jobbe med noen av norges fremste merkevarer og idrettsutøvere! Under er et utvalg av våre kunder og samarbeidspartnere.

LPO Arkitekter logo

LPO Arkitekter

LPO utvikler arkitektur for byer, steder, bygninger og rom. Med fokus på innovasjon, bærekraft og inkluderende designprosesser streber vi etter å skape gode løsninger med mennesket i sentrum.

Casper Ruud logo

Casper Ruud

Casper Ruud er en profesjonell tennisspiller med ATP-ranking helt i toppsjiktet samt flere store internasjonale ATP-titler og Grand slam finaler. Vi har utviklet logo, visuell profil og nettside for Casper Ruud.

Handelshøyskolen BI logo

Handelshøyskolen BI

Gjennom å være en forskningsbasert, læringsorientert og påkoblet handelshøyskole skal BI forme mennesker og næringsliv for en internasjonal, digital og bærekraftig fremtid. Vi har utviklet digital designmanual for Handelshøyskolen BI, samt PRME rapport og øvrige grafiske tjenester.

Rudskogen Motorsport logo

Rudskogen Motorsport

Rudskogen Motorsenter ble i 2006 valgt som hovedanlegg for motorsport i Norge. I tillegg til deres asfaltbane for racing og roadracing og deres internasjonale gokartbane finnes det et offroadanlegg med motocross og enduro. Vi har laget nettbutikk og intranett for Rudskogen, og drifter dette.

Joico logo

Joico

Joico tilbyr ypperste kvalitet i alle sine produkter som er utviklet for å få tilbake et sunt, blankt og sterkt hår – og du vil merke forandringen allerede etter første behandling. Vi har laget nettsider for Joico i Craft CMS.

Parkteatret logo

Parkteatret

Parkteatret Scene har etablert seg som en av de mest populære konsertscenene i Oslo, både for publikum og artister. Atmosfæren her er unik, med god lyd og en fantastisk nærhet til scenen, takket være det karakteristiske skrågulvet som stammer fra Parkteatret sin tid som kino. Parkteatret Bar ligger i den gamle kinofoajeen. Vi drifter deres nettsider, som er på Craft CMS.

Henrik Kristoffersen logo

Henrik Kristoffersen

Henrik Kristoffersen er en norsk alpinist og toppidrettsutøver fra Løvenstad i Rælingen. Han spesialiserer seg på slalåm og storslalåm og ble blant annet «Audi FIS GS overall winner 2020», «Audi FIS SL overall winner 2020 og 2022» og «FIS Alpine World Champion SL 2023». Vi har laget visuell profil og nettside for Henrik Kristoffersen.

Mediesmio logo

Mediesmio

Mediesmio er ein leverandør av komplette tenester innan marknadsføring, gjerne på nynorsk. Vi samarbeider med Mediesmio på en rekke nettside-prosjekter, hvor Mediesmio leverer strategi, design og markedsføring og vi leverer teknisk løsning.

Dropoff logo

Dropoff

Biler skal skinne. La ditt Drop Off-senter ta vare på bilen din. Dropoff er en del av Enger & Hedlund AS, og vi leverer drift av nettsiden (Craft CMS).

Kastel Shoes logo

Kastel Shoes

Designed by life. As Norwegians, we value practicality when it comes to fashion. We have a desire to look great, but not at any cost. Our shoes are developed for everyday life, but designed for you. From icy streets to sweaty feet, every season has it‘s practical challenges, and we deal with them so you don’t have to.

Sverre Hjørnevik logo

Sverre Hjørnevik

International adventure and commercial photographer Sverre Hjørnevik based in Norway.

Onlog logo

Onlog

Dynamiske og fleksible logistikkløsninger for små og mellomstore bedrifter.

Andreas Mikkelsen logo

Andreas Mikkelsen

Professional Rally Driver. Andreas Mikkelsen is a true all-rounder. With his heart initially set on a career as a professional skier, he was called up for the Norwegian junior team at the age of 12 – a feat he also achieved on the motocross scene. However, a knee injury brought his promising downhill skiing career to a premature end, prompting Mikkelsen to switch to rallying when he was 16.

Ahlin logo

Ahlin

Ahlin er et reklamebyrået som forteller historier det er verdt å lytte til, og bygger merkevarer det er verdt å snakke om.

Designo logo

Designo

Designo har gjort bedrifter og merkevarer synlige med kommunikasjon og markedsmateriell siden 1990.

Tyrigrava logo

Tyrigrava

Tyrigrava ligger vakkert til på Gamle Mossevei ved Gjersjøen, kun 20 minutters kjøring fra Oslo Sentrum, og har hatt stor betydning for de som ferdes langs Gamle Mossevei siden 1930-årene, både på to og fire hjul. Siden 1950-årene har Tyrigrava vært et kjent utfartssted for MC og bilmiljøet, og er fremdeles ett yndet møtested for mange.

Briga logo

Briga

I Briga bygger vi broer. Mellom mennesker og drømmer, bedrifter og mål. Og vi gjør det med raushet, tillit og service.

Gresshoppa Aktiv logo

Gresshoppa Aktiv

Gresshoppa Aktiv leverer kun kvalitet gjennom sitt B2B forhandlernettverket, enten det kommer til turutstyr, fôr eller produkter for hund eller katt. Deres utstyr er utviklet for norske forhold og fôret er basert på lokale råvarer. Gresshoppa Aktiv er en kunde vi jobber med gjennom Designo.

Rasmus Kongsøre logo

Rasmus Kongsøre

Kongsøre uses his expertise to strengthen the customer's brand. Passion and professional competence are the foundation of a natural and genuine expression that engages and touches. With a large dose of curiosity and creative problem solving, the photographer delivers a holistic and complete result.

Benjamin Ward logo

Benjamin Ward

Photographer located in Norway.

Visuello logo

Visuello

Sunnsoft Publishing logo

Sunnsoft Publishing